Alle-hotels-in-maastricht.nl

Van der Valk Maastricht

Hotelketen Van der Valk

De hotelketen van der Valk is erg bekend in Nederland. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1939 actief is in de horeca wereld. Vandaag de dag heeft van der Valk een hotelketen met zo'n 59 vestigingen verspreid over het hele land. Overigens zijn ze ook in het bezit van hotels buiten Nederland, vooral in Duitsland en Belgie. De hotelketen van van der Valk is een succes dankzij het harde werken en de gastvrije en huiselijke aanpak van hun hotels. Een van de vele vestigingen van de hotelketen van van der Valk bevindt zich in het prachtige Maastricht. Hier leest u meer over het van der Valk hotel in Maastricht.

Van der Valk hotel in Maastricht

In Maastricht heeft u een enorm grote keuze uit hotels en andere overnachtings mogelijkheden. Een van deze hotels is het van der Valk hotel. Het van der Valk hotel in Maastricht heeft een ideale ligging en daardoor is het een goede uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje Maastricht. Bovendien ligt het direct aan de snelweg A2 zodat het makkelijk te bereiken is met de auto. Ook ligt het in de buurt van het vliegveld. Het van der Valk hotel ligt aan de rand van het stadscentrum en beschikt over 177 comfortabele kamers en 13 luxe suites. Het is een erg sfeervol hotel met een restaurant waar u kunt genieten van goede maaltijden. Ook hebben ze twee zonneterrassen en een uitgebreid zalencomplex.

De kamers van het van der Valk hotel

U heeft bij het van der Valk hotel de keuze uit meerdere soorten kamers, te weten:

  • Standaard kamer
  • Luxe kamer
  • Royal standaard suite
  • Royal luxe suite
  • Business suite
  • Executive suite
  • Luxe kamer 3/4 personen

De standaard en luxe kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van een bureau, internetaansluiting, televisie, airconditioning, kluisje, telefoon en voldoende kastruimte. Ook heeft elke kamer een eigen badkamer dat is voorzien van een ligbad, een douche en een toilet. Mocht u meer interesse hebben in een suite dan kunt u een comfortabele zithoek verwachten, alsmede een flatscreen, een koelkastje een tweepersoons whirlpool en een stoomdouchecabine.

 
Copyright 2009 - 2021 | alle-hotels-in-maastricht.nl