Alle-hotels-in-maastricht.nl

Hotel Beaumont Maastricht

Wat heeft Maastricht te bieden

Maastricht, de prachtige hoofdstad van de provincie Limburg. Deze mooie stad aan de rivier de Maas, heeft ontzettend veel te bieden. Historisch gezien, is Maastricht een van de eerste steden in Nederland, waar al ruim voor het begin van onze jaartelling, de eerste bewoners hun nederzettingen bouwden. Dit is ook nu nog goed te zien en te merken. Niet alleen de bouwsels doen je denken aan de oude tijd, maar ook de inwoners van Maastricht, met hun Bourgondische levensstijl. Maastricht heeft op het gebied van horeca een goede naam, die zij hoog moet houden. Levensgenieters en fijnproevers, weten Maastricht goed te vinden, om te kunnen genieten van de vele heerlijkheden, die je hier in het ruime aanbod aan eetgelegenheden, kunt bestellen. De beste restaurants van Maastricht, hebben zich samengevoegd onder de naam “Maastricht Culinair”. Het culinaire gebeuren in deze schitterende stad, heeft zo’n uitwerking op iedereen die deze stad bezoekt, dat Maastricht al wordt gezien als culinaire hoofdstad van Europa.

Waarom op vakantie in het Beaumont hotel

Ben je opzoek naar een vakantie verblijf in Nederland, is het Beaumont Hotel Maastricht een echte aanrader. In dit prachtige hotel wordt je namelijk op je wenken bediend en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het is dan ook niet voor niets, dat Hotel Beaumont in 2005 een”Dutch Hotel Award”heeft gewonnen. Dit fantastische hotel, is gemakkelijk en goed te bereiken en ligt vlak aan de A2. Tijdens je verblijf in het Beaumont Hotel, ligt het magische Maastricht aan je voeten. Loop je het hotel uit, dan wandel je direct in een schitterende omgeving, vol met historische bezienswaardigheden en kun je de mooiste Architectuur in de wijk Ceramique bewonderen. Een vakantie in Maastricht is al een geweldige belevenis, maar verblijf je ook nog in het Beaumont Hotel, dan zal je vakantie helemaal compleet zijn.

Het culinaire Beaumont hotel

Ben je een culinair liefhebber, dan zit je in Hotel beaumont op de goede plaats. Het restaurant van dit bijzondere hotel, is namelijk aangesloten bij Maastricht Culinair. Dit houdt dus in, dat zich in dit hotel, een van de beste restaurants van Maastricht bevindt. Het begint hier al met een zeer gezond ontbijt, dat vol met vitaminen zit en bestaat uit diverse sappen, fruit- en broodsoorten. Ga je lunchen in Hotel Beaumont, dan worden de heerlijkste salades, broodjes en fingerfood geserveerd. Dineren in het Beaumont Hotel, is het hoogtepunt van de dag. De menu kaart wordt hier ieder jaar wel 25 maal veranderd en wisselt wekelijks van 3 naar 5 gangen menu.

De kamers van het Beaumont hotel

Je overnacht in het Beaumont Hotel, in een van de 111 prachtige kamers. De hotelkamers zijn compleet ingericht en voorzien van een koelkast en koffie en thee faciliteiten. De volledig ingerichte badkamers, zijn zelfs voorzien van badjassen. Je zult hier in bedden slapen, die zorgen voor een heerlijke nachtrust. Voor zakenmensen zijn er speciale businesskamers, waar je de beschikking hebt over draadloos internet en een bureau. De meeste kamers hebben uitzicht over de mooie stad”Maastricht”.

De extra’s van hotel Beaumont

In Hotel Beaumont bestaat de mogelijkheid tot roomservice, waarbij je door zeer vriendelijk personeel op de wenken wordt bediend. Verder is het mogelijk om vergaderingen en bijeenkomsten in het Beaumont Hotel te houden. Dit mooie hotel beschikt namelijk over: vergaderzalen en conferentieruimtes, waar alles aanwezig is om presentaties te kunnen houden en voor de pauzes is er een banketgelegenheid.

 
Copyright 2009 - 2021 | alle-hotels-in-maastricht.nl