Alle-hotels-in-maastricht.nl

Appartement huren in Maastricht

Maastricht, voor de mooiste vakantie

Een fantastische vakantie in eigen land, is goed mogelijk in de hoofdstad van Limburg, Maastricht. Het centrum van deze stad, is een prachtig middelpunt voor een vakantie. Er staan hier mooie bouwwerken en er is een grote keuze aan gespecialiseerde en exclusieve winkels. Winkels die van alles te bieden hebben zoals; antiek, kunst, design, mode en delicatessen. Maastricht staat tevens bekend om haar Bourgondische karakter, dat terug te vinden is in de vele eetgelegenheden en gezellige cafés, die hier overal staan. Maastricht is een zeer oude stad met veel bezienswaardigheden in de stad, maar ook in de omgeving erom heen. De vriendelijkheid en gastvrijheid van de inwoners van Maastricht, zijn ingrediënten die er tijdens je verblijf in deze stad voor zorgen, dat de vakantie compleet is.

Het Bourgondische leven in Maastricht

Heerlijk culinair genieten en ontdekken waarom Maastricht, de Bourgondische hoofdstad van Nederland is. De vele lekkernijen en gerechten die je in Maastricht kunt krijgen, zijn vaak uniek van smaak en vorm. Enkele typisch Maastrichtse gerechten zijn; zoervleis(een stoofgerecht), huidvleis(hoofdkaas) en de voor ons allen wel bekende Limburgse vlaai. Tevens worden er in Maastricht, nog vele gerechten op een ambachtelijke manier bereid.
Ga je naar een restaurant in Maastricht, zul je merken dat de kwaliteit hier erg belangrijk is. Maastricht heeft dan ook de meeste restaurants met michelin sterren, waarvan 5 restaurant zelfs 6 sterren hebben. Indien je kiest voor een verblijf in een appartement tijdens je vakantie, kun je natuurlijk zelf gaan koken. Maar uit eten gaan, met zoveel geweldige eetgelegenheden naast de deur, is ook een goede optie.

Privé appartementen huren

Boek je een hotel, dan wordt het ontbijt en de maaltijden verzorgd en ontbreekt het je vaak aan niets. Boek je echter een appartement, dan creëer je voor jezelf meer vrijheid en heb je geen verplichtingen ten opzichte van de tijden waarop gegeten wordt. Helemaal in het culinaire Maastricht, is er volop keuze en zou het juist jammer zijn om iedere dag in het zelfde hotel te eten. Er worden in en rond Maastricht veel privé appartementen verhuurd voor vakantiegangers. Huur je zo’n appartement, dan ben je vaak goedkoper uit en kom je in contact met de locale bevolking, die je vele leuke tips voor een perfect verblijf in Maastricht kunnen geven.

Appartement De Cour Gronsveld

In een van de meest zuidelijkste gemeenten van Nederland Eijsden, ligt dit schitterende appartement Cour, in het plaatsje Gronsveld. Een heerlijk rustige omgeving op slechts 2 minuten rijden van Maastricht. Appartement Cour, is onderdeel van een rijksmonument en geeft je het idee ver van de bewoonde wereld, heerlijk op jezelf te wonen. Het eten maak je zelf en de winkels waaronder de beste bakker van de hele omgeving zijn op loopafstand.

Vakantie appartementen Gulpdal

Tussen Vaals en Maastricht dichtbij Gulpen, ligt dit schitterende complex met vakantieappartementen. Indien je een natuurliefhebber bent en van wandelen en fietsen houdt, is dit mooie appartementen complex een fantastische vakantiebestemming. Deze appartementen zijn smaakvol ingericht en het zal je hier aan niets ontbreken. Je kijkt uit op het Gulpendal en je hebt hier een prima uitvalbasis om steden zoals:Luik, Aken en Maastricht te bezoeken.

 
Copyright 2009 - 2021 | alle-hotels-in-maastricht.nl